• 0
  • آشنایی با سبک بوهمیایی در طراحی دکوراسیون داخلی

    سبک بوهمیایی چیست؟

    سبک بوهو یا بوهمیایی از سبک های متفاوت و خاص در بین انواع طراحی های داخلی می باشد. می توان گفت این سبک از قبیله ای در جمهوری چک به نام قبیله ی بوهمیان الهام گرفته شده است. این سبک را می توان تلفیق فرهنگ، هنر و طبیعت نامید. در این سبک محدودیت های سایر سبک ها وجود ندارد و فقط با رعایت چند قانون کلی می توان سبک بوهوی اختصاصی خود را داشته باشید. در سبک بوهو می توان از انواع رنگ ها بدون محدودیت استفادخه نمود. با این حال بهترین رنگ ها در این سبک سبز فیروزه ای،آبی، طیف های مختلف قهوه ای، سفید و کرم می باشد. سبک بوهویی سبکی جذاب، گرم و دلنشین بدون از تجمل و زرق و برق می باشد.





    نورپردازی در سبک بوهمیایی

    در سبک بوهمیایی خبری از نور پردازی های زیاد، لامپ های ال ای دی و لوسترهای شلوغ و پر زرق و برق نیست. استفاده از لوستر های چوبی و فلزی ساده، چراغ های حصیری و فانوس مانند با یک نور ملایم می تواند بهترین نوع طراحی در این سبک باشد. استفاده از پنجره های بزرگ و بلند جهت تامین روشنایی از نور طبیعی می تواند به نورپردازی فضا بسیار کمک کند. 

    مبلمان و کف پوش در سبک بوهمیایی

    همان گونه که قبلا اشاره شد سبک بوهو تلفیق هنر و طبیعت می باشد، پارکت به عنوان طرح و نماد چوب بهترین کفپوش در سبک بوهمیایی است. استفاده از انواع جاجیم، گلیم و فرش های دست باف با نقوش سنتی و محلی در کنار پارکت فضا را جذاب تر و گیرا تر می نماید. مبلمان مناسب در سبک بوهو مبل های راحتی و ساده در کنار صندلی های چوبی و حصیری می باشد. در سبک بوهو استفاده از مبل های بلند و سلطنتی مجاز نمی باشد.

    اکسسوری ها و تزئینات در سبک بوهمی

    در این سبک می توان از گلدان های بزرگ و کوچک با گیاهان پهن برگ و یا آویز به عنوان نماد زنده ی طبیعت در طراحی استفاده نمود. گیاهانی مانند پتوس، برگ انجیری،بامبو، یوکا، کاکتوس های بزرگ، انواع سرخس و ... گیاهان مناسیبی برای زیبا سازی فضا در سبک بوهو می باشند. استفاده از سبد های حصیری، آویزهای مکرومه، انواع دیوارکوب های چوبی و حصیری و رومیزی ها و رو مبلی های مکرومه از اکسسوری های مهم سبک بوهو می باشند. در این سبک می توان با توجه به منطقه و فرهنگ از صنایع دستی مختلف و کوزه های سفالی جهت طراحی داخلی و دیزاین استفاده نمود. استفاده از رو تختی های گلدوزی شده  و یا شال مبل سنتی در طراحی فضا در این سبک مناسب می باشد.




    مهمترین مشخصات سبک بوهویی

    سبک بوهو در واقع قانون های کلی دارد که هر فرد می تواند با توجه به سلیقه ی شخصی خود آن را چیدمان نماید. در این سبک خبری از سختگیری و باید و نباید های سایر سبک ها وجود ندارد.  استفاده از هر طیف رنگی با توجه به سلیقه مجاز می باشد. تنها کافیست طیف های رنگی مناسب و هماهنگ را در کنار طیف های خنثی جهت تعدیل فضا استفاده نمایید. درست است که سبک بوهو یک سبک ساده و یا خلوت نیست ام زیاده روی نیز در این سبک راهی ندارد. به دلیل هنری بودن سبک بوهویی می توان از صنایع دستی متفاوت فارغ از توجه به فرهنگ خاص در آن استفاده نمودو المان های مهم در سبک بوهو گلدان های پهن برگ، آویز های مکرومه، تزئینات حصیری و جاجیم و قلیچه های سنتی می باشد. در سبک بوهمیایی خبری از قانون های سفت و سخت نیست، هدف تامین آرامش و رضایت افراد در محیطی گرم و آرام می باشد. هر فرد می تواند با توجه به سلیقه و با دانستن قانون های کلی سبک بوهو خانه ی خود را با سبک بوهویی مختص به خود و سلیقه ی شخصی طراحی نماید.





    تلفیق سبک بوهو و مدرن

    با وارد کردن المان های سبک بوهویی به سبک مدرن می توان این دو سبک را با هم تلفیق نمود. بهترین المان هایی که می توانید از سبک بوهویی وارد سبک مدرن نمایید، لوسترهای چوبی ساده، رومیزی و یا آویز های مکرومه و انواع سبد و گلدان های حصیری جهت دیزان فضا می باشد. با وارد کردن همین اکسسوری های ساده می توانید فضای مدرن خانه ی خود را به سبک بوهویی نزدیک نمایید و در عین حال از فضای ساده و مدرن دور نشد.